• Forside
  • Møder
  • 2012
  • International Workshop on Small RNA in Cancer Inflammation an...

International Workshop on Small RNA in Cancer Inflammation and Aging

Date Monday, September 03 - Tuesday, September 04, 2012
Location Eigtveds Pakhus, Copenhagen, Denmark
Organizers Statens Serum Institut og DTU

Kom til konference om mikroRNA og deres rolle i cancer, inflammation og aldring

DTU Veterinærinstituttet inviterer sammen med Statens Serum Institut til konference med fokus på mikroRNA'er og deres rolle i cancer, inflammation og aldring. Flere anerkendte internationale forskere vil tale under konferencen, der er den første af sin slags.

Konferencen ‘International Workshop on Small RNA in Cancer Inflammation and Aging' arrangeres af DTU Veterinærinstituttet i samarbejde med Statens Serum Institut.

Konferencen foregår d. 3.-4. september 2012 i Eigtveds Pakhus i København, og flere internationale forskere fra blandt andet USA og Tyskland skal tale. Carlo M. Croce fra Ohio State University i USA, åbner konferencen med et indlæg om mikroRNAs og cancer. Også den internationalt anerkendte forsker Zachary Pincus fra Yale University i USA deltager og vil holde et oplæg om mikroRNA og messengerRNA's interaktioner og deres rolle i aldring.

"Vi er meget stolte af, at vi har fået så mange internationale forskere til København for at præsentere deres forskningsresultater på konferencen. Det viser, at dette område er rigtig vigtigt, og at der er et stort potentiale i de små RNA'er inden for mange forskellige forskningsområder," siger medarrangør og seniorforsker Kerstin Skovgaard fra DTU Veterinærinstituttet. 

Konferencen koster 240 Euro. Indskrivningen lukker d. 24. august 2012, og der er et begrænset antal pladser. Abstracts skal indsendes senest 2. august 2012.

Yderligere information om konferencen kan findes her: 

http://indico.conferences.dtu.dk/conferenceDisplay.py?confId=114